Bu Blogda Ara

3 Ocak 2011 Pazartesi

"Kitaplari sorunsuz internetten ne sekilde ve nasil indirebilecegimi ,fiyatlarinin ne oldugunu ve güncel tüm kitaplari indirebilir miyim" 'i merak ediyorum!!!

Internette D&R ve Idefix firmaları binlerce Türkçe e-kitabı okuyuculara ulaştırıyorlar. E-kitap’ın fiyatı konusunda ortalama %25 orijinal fiyata göre avantajı oluyor. Ayrıca kargo, stoksuzluk ve bekleme sürelerini ortadan kaldırmasının getirdiği avantajları da mevcut. Bir kitabın normal fiyatı 25 TL iken, Idefix'de e-kitap'ını 15 TL'ye bulmak mümkün olabiliyor. Böyle bir e-kitap'ı indirmek ve görüntülemek için dijital yayin haklarini korumak icin adobe tarafindan gelistirilen ade'yi kurmaniz yeterli. 

Yine telifi olmayan milyonlarca kitaba da internetten google arama ile ulaşıp, indirebilirsiniz.

Milyonlarca İngilizce ve farklı dillerdeki kitapların her birini de birkaç saniyede reeder’ınıza indirip okumaya başlayabiliyorsunuz.

Reeder’ınıza kitap aktarmak bir dosyayı bir klasörden alıp diğerine taşımak kadar kolay. Zaten reeder’ı satın aldığınızda siz reeder’ınızı tüm özellikleeri ile kullanabilir duruma gelene kadar servis ekibimiz (servis@reeder.com.tr) size destek olacaktır.