Bu Blogda Ara

11 Ağustos 2010 Çarşamba

reeder - Karanlıkta okuma ve not alma

reeder ekranı e-mürekkep teknolojisidir. Bu teknoloji reeder’ınız ile gözünüzü yormadan uzun süre okuma, 2-3 hafta süren batarya süresi sağlayan en yeni ekran teknolojisidir. Ekranı ışık yaymayıp, ortam ışığını kullandığı için gözünüzü rahat ettirir, ortamdaki herhangi bir objeyi görürken ki refleksleri ile gözünüz reeder’ın ekranındaki metin ve görselleri algılar. Bildiğimiz ve sürekli hayatımıza girmiş olan bilgisayar, cep telefonu, televizyon gibi foton yoluyla ışık yayarak görüntüyü oluşturup bize gösteren klasik ekran teknolojilerinden farklıdır. Reeder’ınızı karanlıkta okumak isterseniz, reederLED aksesuarını tercih edebilirsiniz.


Reeder’da not alma fonksiyonu ve ayraç koyma fonksiyonları mevcut. Notunuzu hem ekran üstü qwerty klavyesi ile hem de kapasitatif ekranına parmağınız ile çizdikten sonra karakter tanıma fonksiyonu ile girebilirsiniz.

Reeder’ın not alma fonksiyonunun en önemli özelliği notlarınızı kitabınızın dilediğiniz sayfasına ve bir sayfaya birden fazla olarak yazabilmenizdir. Çok sevdiğiniz bir kitabı post-it'lere yazdığınız notlara sayfa sayfa doldurmak gibi. Hem de sadece tek bir tuşla tüm notlarınızı özet olarak görüntüleyebilir, notlarınızın içinde kelime arama fonksiyonu ile arama yapabilirsiniz.

2 yorum:

  1. "Notunuzu hem ekran üstü qwerty klavyesi ile hem de kapasitatif ekranına parmağınız ile çizdikten sonra karakter tanıma fonksiyonu ile girebilirsiniz."

    parmak ile çizmek nasıl oluyor? Highlight özelliğinden mi bahsedilmiş burada? Bir de o özellik sadece bir versiyonda vardı ve ingilizce-türkçe sözlük versiyonunda yok sanırım. Koymayı düşünmüyor musunuz?

    YanıtlaSil
  2. Herhangi bir karakteri parmağınızla reeder'ın ekranına çizerek girebilirsiniz. Bakınız kullanma kılavuzu sayfa 21: http://www.reeder.com.tr/reederKullanimKilavuzu.pdf

    YanıtlaSil