Bu Blogda Ara

29 Nisan 2010 Perşembe

Firmware güncellemeleri öncesi De-Authorize'ın Önemi

Firmware güncellemesi yaptıktan sonra Reeder'ınızın Adobe Digital Editions tarafından yepyeni bir cihaz olarak algılanması yüzünden sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, her Firmware güncellemesi öncesi Reeder'ınızı mutlaka De-Authorize etmenizi öneririz. Aksi takdirde Reeder'ınızı sürekli olarak Adobe Digital Editons'a tanımlamak zorunda kalabilirsiniz.

Bu sıkıntılarla karşılaşmamak için Firmware güncellemeleri öncesinde izlemeniz gereken yol şu şekilde olmalıdır:

  1. Firmware güncellemesine başlamadan önce Reeder'ınızı CTRL+SHIFT+E tuş kombinasyonunu kullanarak De-Authorize edin.
  2. Daha sonra Firmware güncellemenizi yapın.
  3. Güncelleme sonrasında Reeder'ınızı tekrar tanıtın.
  4. Güncelleme öncesinde Reeder'ınıza yüklemiş olduğunuz e-kitapları tekrar yükleyin.

Ayrıca eğer herhangi bir nedenle Adobe Digital Editions programını bilgisayarınızdan kaldırmışsanız (uninstall etmişseniz) programı bilgisayarınıza kurmadan önce mutlaka CTRL+SHIFT+D tuş kombinasyonunu kullanarak bilgisayarınızı De-Authorize etmeyi unutmayınız.

Teknik servisimiz, Reeder deneyiminizi daha keyifli hale getirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Herhangi bir sorun anında teknik servisimize danışmaktan çekinmeyiniz. Bizimle websitemizde yer alan iletişim formunu kullanarak irtibata geçebilirsiniz. Tüm sorularınızın 24 saat içinde cevaplanacağından emin olabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Yukarıdaki yönergede bir düzeltme gerekli: PC nizdeki ADE yi un-install edecekseniz, önce CTRL+SHFT+D ile de-authorize etmelisiniz. Bu işlemi Un-install dan sonra yapamazsınız. ADE yi yeniden yüklediğinizde kurıulumun hemen ardından Authorizasyon sayfası zaten otomatik olarak gelecektir.

    Selamlarımla,

    Selçuk

    YanıtlaSil