Bu Blogda Ara

11 Kasım 2010 Perşembe

reeder'da aldığınız notları yedekleme

reeder'da aldığınız notları yedeklemek için reeder'ı bilgisayarınıza USB ile bağladıktan sonra açılan F drive'ı altında reeder'ınızın iç hafızasında saklanan dosyaları göreceksiniz.

Burada aynı zamanda reeder'ınızda okuduğunuz dokümanlara aldığınız notlar da saklanır. Fakat bunlar gizlenen bir dosya da kayıtlıdır. Bu dosyayı bilgisayarınızda görüntüleyebilmek için Windows Gezgini>Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm>Gizli dosya ve klasörleri göster 'i seçiniz.
(Windows Gezgini altında Araçlar seçeneğini çıkarmak için Alt tuşuna basmanız gerekebilir)




Gizli dosyaları görüntülediğinizde karşınıza çıkan .info dosyasında notlarınız saklıdır. Eğer kitaplarınızı SD kartınızdan okuyorsanız notlarınız SD kartınız altındaki .info dosyasında saklanır. Notlarınız kitapadı.info formatında saklanır ve WordPad ile açılabilir. Notlarınızı Wordpad altında açıp değiştirebilir, veya sadece yedekleyebilirsiniz. Yedekleme için ilgili dosyaları bilgisayarınıza veya güvenli herhangi bir saklama alanına atmanız yeterlidir. Daha sonra yedeklediğiniz bu dosyaları reeder'ınızda kitapla aynı klasöre koymanız durumunda notlar kitabınızda görüntülenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder