Bu Blogda Ara

26 Eylül 2010 Pazar

reeder ile reederHYBRID arasındaki farklılıklar

reeder Hybrid ile reeder arasındaki en temel fark, hybrid'de hem e-ink hem de LCD ekran olması.



reeder Hybrid'de kumanda paneli alt LCD ekranda ve sadece bu ekran dokunmatik. Alt LCD ekranda görüntülediğiniz web sayfası, doküman, kitap, veya resimi e-ink ekrana aktarmak için iki ekran arasındaki SYNC tuşuna basıyorsunuz. Görüntüleyeceğiniz şey bir kitap ise o zaman LCD ekranı kapatıp gözlerinizi yormadan, cihaz pil tüketimini sıfıra yaklaştırarak okumanızı yapıyorsunuz.


Hybrid'de reeder'daki gibi altını çizme, not alma, kelime arama, ayraç koyma fonksiyonlarının yanı sıra, seçtiğin satırları Twitter'a gönderme, mail yolu ile gönderme gibi fonksiyonlar da var.

reeder Hybrid'in işletim sistemi Android, reeder'ınki ise Linux. reeder HYBRID ile android ebooks'u ve reeder'ın desteklediği DRM ekitaplarını görüntüleyebiliyorsunuz.

reeder'ın avantajı mobilite, ve fiyat. reeder HYBRID biraz daha kapsamlı bir cihaz arayanlar için uygun. Örneğin Amerika'da Hybrid 399USD'ye , iPAD 499USD'ye satılıyor. Ve gadgetwiz dedikleri bu cihazları tasarlayan, yazılımlarını yapan Silicon Valley'deki insanlardan önemli bir kısmı iPAD'dense reederHYBRID'i tercih ediyor, çünkü HYBRID tam bir hibrit çözüm hem e-ink teknolojisi ile göz yormadan ve sıfıra yakın batarya kullanımı sunuyor, hem de LCD ekranında hızlı WEb kullanımı, interaktif e-kitap ve video izleme fonksiyonlarına izin veriyor.

Tüm sorularınızı mail atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder